PELS, MINK & FURBAZAAR

PELS som beklædning har eksisteret siden mennesket begyndte at jage dyr for føde ca. 170.000 år tilbage. Senere hen blev pels en handelsvare, som opfyldte et primitivt behov for mennesket, nemlig at give os varme. I 1100- tallet begyndte vi i Europa at benytte pels som et statussymbol og i en modemæssig sammenhæng. Sidenhen er pelsen og teknikkerne blevet forfinet og mangfoldiggjort til det vi kender i dag.

MINK er en af verdens mest eksklusive og efterspurgte pelstyper. Det naturlige materiale er blødt og fint, men samtidig slidstærkt og langtidsholdbart. Minkpels giver en naturlig god varme, hvilket gør den til det perfekte overtøj. Mink findes i mange forskellige typer, farver og kvaliteter, men fælles for Kopenhagen Furs minkskind er, at de er af en exceptionel høj kvalitet og kendt for deres ensartethed, tæthed og volumen.

FURBAZAAR er et online pelshus, som har eksisteret siden 2015. Med rødder i den jyske muld og med kunder i hele landet, bidrager Furbazaar med at udbrede kendskabet til dansk minkpels, samt med at øge tilgængeligheden af den. Dette via et online koncept, hvor pelsjakken sammensættes og syes efter kunders mål og ønsker. Furbazaar er af den internationale pelsbranche IFF, blevet kåret som "Entrepreneur of the year".

Vores viden er din tryghed

Viden om pels

Sammen med pelsjakken modtager du pelsbogen. Den beskriver alle de processer og det store arbejde, som går år forud for den færdige minkpels du modtager fra os.

Håndsyet i Europa

Alle pelsjakker og pelsveste bliver syet på vores systue i Grækenland. Grækerne har en lang tradition og historie for pelsarbejde og de er de bedste i verden til faget.

Kompetente partnere

Vores partnere er vores ansigt udadtil. Vi lægger vægt på ordentlighed, højt service niveau og en stolthed for produktet. Én af dem vil blive din kontaktperson.