Kvalitetsguide

MINKENS KVALITETER
Minkskindene bliver hos Kopenhagen Fur sorteret af højtuddannede og professionelle inspektører, der følger et bestemt sæt standarder: Man sorterer efter køn, størrelse, farve, kvalitet og renhed.

En mink af høj kvalitet skal have en tæt, fast og fyldig underuld. Dækhårene skal være silkeagtige og ligge jævnt og tæt henover underulden. Længden af dækhårene skal være forholdsmæssigt det samme som underulden, og man skal stadig gerne kunne se underulden gennem dækhårene. Minkpelsen skal have en silkelignende kvalitet med en smuk og skinnende overflade. Den skal føles blød og levende.

Alle pelsjakker fra FURBAZAAR leveres med et kvalitetslabel fra Kopenhagen Fur syet ind i foret. Et label som er din garanti for, at skindene er avlet efter EUs certificerings- og dyrevelfærdsprogram, og derefter sorteret af Kopenhagen Furs dygtige inspektører. Med de to bedste kvaliteter, Burgundy og Platinum fra Kopenhagen Fur er du garanteret en kvalitetspels med skind fra verdens førende producent af pelsdyrskind.

Furbazaar kvalitetsguide

KOPENHAGEN FUR BURGUNDY LABEL
Kopenhagen Furs Burgundy kvalitet er kendetegnet ved at have jævne dækhår og en tæt underuld med stor volumen.

KOPENHAGEN FUR PLATINUM LABEL
Kopenhagen Furs Platinum kvalitet er kendetegnet ved at have finere og mere lige dækhår samt en tættere og mere tyk underuld.

VI ANBEFALER
Alle FURBAZAAR minkpelse kan bestilles i enten Burgundy eller Platinum kvalitet. Burgundy er vores standard og det mest populære valg. Her får man en let, smuk og meget slidstærk pelsjakke til en god pris. Det kan være svært at se forskel, men ønsker man det ultimative, kan man opgradere til Platinum.