Du kan trygt handle hos FURBAZAAR

En pelsjakke er af flere årsager et overvejelseskøb, dels fordi det er et kostbart køb, og fordi en pels ofte er et meget personligt køb. At købe pels på en webshop kræver derfor en vis portion tillid til forhandleren. Vi har gjort os umage for at imødekomme netop disse behov. Læs med herunder og find ud af, hvorfor Furbazaar er et sikkert sted at handle pels.

Gennemsigtig prisstruktur
Pels er eksklusivt produkt, men nogle steder betaler man også en del ekstra for at få et fancy mærke i ryggen. Hos Furbazaar har vi en gennemsigtig prisstruktur med gode faste priser. Det har vi blandt andet for at lave et fair salg og for at konkretisere vores design-selv koncept. Priserne på vores pelse er defor et resultat af dine til- og fravalg.

Tilpasningsgaranti
Din nye pels skal selvfølgelig passe helt perfekt, derfor tilbyder vi en tilpasningsgaranti, som er inkluderet i prisen og gælder i op til 1 måned efter modtagelse. Man skal påregne 1 uges leveringstid, hvis vores skrædder skal udføre tilpasninger. Vi  tilpasser og tilretter selvfølgelig pelsen til du er fuldt tilfreds. 

Vi deler ud af alle vores pels råd
Hos Furbazaar håber vi, at du vil passe godt på din pels, så derfor har vi samlet alle vores godt råd om pleje og vedligeholdelse, dem kan du blandt andet læse her.

Få en pelspartner
Hvis du vil have et personligt salg med besøg fra en af vores pelspartnere eller blot lidt gode råd om pelspleje guider vi dig hellere end gerne.

Fragt
Vi tilbyder gratis forsendelse i hele Danmark, men vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser af forsendelser, da alle forsendelser håndteres af en tredjepart. Vi bruger heldigvis ikke PostNord, så bare rolig.

Reklamationsret
Vi tilbyder selvfølgelig 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Som ved alle andre varer man køber, dækker reklamationsretten ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået, som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Sikker handel hos Furbazaar
Furbazaar er en e-mærket netbutik, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis sagsbehandling. Det er din sikkerhed for at vi lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav. Når du har handlet på en e-mærket netbutik, er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. 

Returnering
Hvis din pels skal returneres gælder der lidt særlige regler, hvis du har købt en personlig pels fremstillet ud fra dine egne mål og præferencer. Almindelige produkter kan returneres til Furbazaar senest 14 dage efter modtagelse af vare.

Hvis du vil klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til din pelspartner eller ringe direkte på telefon 71 995 090. Så kigger vi på det sammen.

Du kan trygt handle hos Furbazaar.dk