Sæsonens pelsnyheder

“…and the sun took a step back, the leaves lulled themselves to sleep and autumn was awakened.” - Raquel Franco

lækre pelsnyheder fra Furbazaar

Pelssæsonen er lige rundt om hjørnet. Det fejrer vi med en masse skønne pelsnyheder. Kollektionen er inspireret af tidens trends og tendenser, hvilket efterlader et væld af styles i enestående farver, mønstre og teksturer. 

Med vores onlinekoncept kan din næste pelsjakke, frakke eller vest syes efter dine mål, samtidig kan du vælge mellem mere end 25 fantastiske farver. Vores farver er opdelt i indfarvede og naturlige, hvorfor du kan finde lige præcis din yndlingsfarve.

Vores sortiment spænder bredt, så du kan både finde veste, frakker og jakke i hhv. Mink eller Rex-kanin. Som noget nyt i år har vi smukke kaninpelse i vores sortiment.

Kanin er en utrolig populær pelstype. Pelsen er kendt for at være yderst varm og blød, samtidig bevarer den et let udtryk.  Kaninpels har mange fordele bl.a. dens smukke ydre, blødhed, alsidighed, ej at forglemme den overkommelige pris - taget minkpels i betragtning.

Mink er i modsætning  til kaninpels et meget eksklusivt materiale, og er kendt for sit luksuriøse udseende, lange holdbarhed og kvalitet. Faktisk sælges mink, som den mest populære pelstype i verden. 

Vores styles er fremstillet af certificeret mink fra danske Kopenhagen Fur og eller certificeret Rex-kanin fra Sydeuropa. Alle vores styles syes på vores systue i Grækenland.

Shop vores nye kollektion her.

Tjek vores pelsblog, hvis du ønsker du at vide endnu mere om Furbazaar og pels.