Omsyning eller reparation af din pels

Kender du det, at du har en jakke som du er utroligt glad for, men som du aldrig bruger? Du siger ofte til dig selv, at i dag skal den bruges – men du ender alligevel altid med, at tage en anden jakke på ud af døren. Det kan være, at du har arvet jakken af din elskede bedstemor og at pelsen derfor har en stor affektionsværdi for dig. Det kan også være, at du har fundet jakken på et loppemarked og du føler, at pelsen var et fund uden lige. Men hvis pasformen er forkert – hvis ærmerne er for lange, taljen for lige eller kraven for stor – så får du ikke brugt jakken. Og så hænger den der og samler støv.

Løsningen er der. Og vi har gjort det så nemt for dig som muligt.  

Pels omforandring – sådan kan vi hjælpe dig

Hos FURBAZAAR ved vi, at de fleste jakker der kommer til omsyning kommer med en historie og det har vi dyb respekt for. Du kan derfor trygt lægge din pels i vores hænder og glæde dig til det endelige resultat.

Der er forskel på processen, alt efter om der er tale om små eller store ændringer af jakken. Ofte kan små ændringer gøre en stor forskel for jakken.
Fjernelse af skulderpuder, isætning af bælte og flytning af lukketøj kan ofte gøre, at pelsen sidder meget bedre. Det kan også være, at du ønsker kortere eller længere ærmer. Ønsker du en af ovenstående ændringer, kan vi sagtens ordne det uden, at du kommer forbi til en konsultation. Er der dog tale om en større omforandring af din pels anbefaler vi dig, at du kommer forbi showroom til et møde med en af vores eksperter. Her kan vi både guide dig og tage dine mål, så din jakke bliver præcis som du forestiller dig. Du kan samtidig finde inspiration i vores mange forskellige styles, hvis du er i tvivl om, hvilket snit du ønsker, at din jakke skal have.

Afhængigt af typen af omsyning, vil din jakke blive sendt til henholdsvis vores buntmager i Danmark eller i Grækenland. Der vil derfor også være forskel på ventetiden. Du skal dog regne med, at pelsomsyning tager minimum 3 uger.

Reparation af pelse

Som med alle andre jakker, vil det fra tid til anden ske, at din pels har brug for reparation. Pels er utroligt slidstærkt og kan holde til mange ting. Det er dog umuligt at garderer sig mod skader, særligt hvis du bruger din jakke meget. Vi anbefaler på vores kraftigste, at du får repareret skaden inden den når at vokse sig større. En større skade er nemlig ikke kun dyrere at reparere – den kan også være svær at rette op på. De mest typiske skader er revner i skindet og syninger der er gået op. Hold derfor jævnligt øje med din jakkes detaljer og om alt ser ud som det skal. Der er ingen grund til at gå alle jakkens søm igennem hver gang du har brugt den, men vi foreslår at du laver et grundigt tjek af jakken når sommeren nærmer sig og du naturligt vil bruge den mindre – og måske endda hænge den helt væk, indtil næste vinter.

Afhængigt af skaden, vil din pelsjakke blive sendt til reparation ved enten vores danske eller vores græske buntmager.

Lad os hjælpe dig med, at passe godt på din pels, så du kan have den resten af livet.