Kurver og pels · Magic lives in curves, not angles

Pels til kurvede kvinder

 

Hos Furbazaar laver vi pelse til alle kropstyper. Store som små. Runde som flade. Spidse som bløde. Unge som gamle. Vi omfavner diversitet, personlighed og mangfoldighed. Læs med her og få lidt tips og mod til at føre pels drømmen til livs, uanset kropsstørrelser og form. Alt er love. 

Vi hører ofte, at det kan være svært at finde en pelsjakke i den rigtige størrelse, som  passer perfekt til deres kropsbygning fra vores smukke kurvede kunder. Vi bestræber os derfor på at imødekomme disse udfordringer, og finder altid løsninger til disse kunders ønsker, præferencer og drømme om at få en personlig pels. 

Med vores smarte og simple konceptopbygning af en pelsjakke, er det muligt for alle kropstyper og størrelser at få den perfekte pelsfrakke. Vores pelspartnere står altid til rådighed for at guide dig i sammensætningen af din pels, så den passer præcis til dine mål, ønsker og behov. Intet er umuligt!

Nogle gange kan det være svært at sammensætte en personlig stil, hvis ens drømme produkter ikke fås i de rigtige størrelser og snit. Det kan måske også  være svært at finde inspiration til styling, hvis man er en plussize. Men fortvivl ej, for vi har samlet et par tips og tricks til at imødekomme de kurvede kvinders forudsætninger for netop dette. 

Find inspirationen: 

  • Det kan være en ide at se på kurvede spændende kvinder, der inspirerer dig! Lad dig inspirere af deres styling og ikke mindst af deres positive tilgang til deres egen krop og looks.
  • Lav et moodboard; Enten et digitalt moodboard på Pinterest eller et paper- moodboard i hånden. Find de tendenser, typer og stilarter du kan mærke varmer din kreativitet op og begynd at leg med at sammensætte former og farver. Embrace dine kurver og style på egen krop, som var det udklædning.
  • Find evt. nogle personligheder, hvis stil du virkelig godt kan lide, og skriv ned hvorfor, samt hvad der kendetegner deres stil. Så er der måske lidt strategisk at gå efter på næste shoppingtur.

Først og fremmest handler det jo om at være komfortabel. Der er dog ikke noget skønnere, end når kvinder i alle størrelser tør eksperimentere og udfordre deres egen stil og styling. At embrace sin krop præcis, som den er, vis former og ujævnheder frem. Vi glæder os til at hjælpe dig med at designe præcis den pels, du drømmer om. 

Magic lives in curves, not angles.