En købsguide til din første mink pels・hvorfor vælge Furbazaar ?

Design-selv minkpels fra Furbazaar

5 gode grunde til at købe din pels hos Furbazaar:

  • Du kan benytte dig af vores unikke design-selv koncept, så du får præcis den jakke du drømmer om.

  • Vi bruger udelukkende skind fra Kopenhagen Fur, som er af den bedste kvalitet og bl.a. kendt for deres ensartethed, tæthed og volumen. Samtidig er alle skind  WellFur certificeret fra 2020. 

  • Vi tilbyder alle vores kunder gratis og omkostningsfri delbetaling, så man som kunde ikke skal betale hele beløbet på én gang.

  • Ved bestilling bliver du tilknyttet en pelspartner, som står til rådighed både før og efter køb, som kan guide og vejlede dig til drømme pelsen.

  • Vi gør meget ud af at have gennemsigtige priser på vores produkter, hvilket mange af vores kunder finder positivt. 

Det danske klima er særdeles godt, overtøj taget i betragtning. Vi danskere har jakker på det meste af året, hvorfor vi kan tillade os at investere lidt ekstra i et godt stykke overtøj – både i forhold til materialet, men også på looket.

Hos Furbazaar vil vi gerne bidrage til, at pels er til kreativt og funktionelt brug i din garderobe. Samtidig vil vi gerne fortælle og informere om materiales mange stærke sider.

Hos Furbazaar repræsenter vi en ny og atypisk måde at købe og sælge pels på. Vi vil gerne invitere vores kunder ind i skabelsesprocessen af drømmepelsen. Det gør vi ved at få vores kunder med til at tage beslutninger om, hvordan pelsen skal sammensættes.

På den måde får vores kunder en indsigt i, hvad der skal til for at skabe det perfekte stykke overtøj, samt får de præcis den jakke de ønsker.

Vi har alle forskellige meninger om, hvad der er vigtigt i en jakke. Man siger at ”djævlen sidder i detaljen” og det gør den også i skabelsen af et stykke tøj. Derfor er detaljer også et vigtigt punkt på vores liste, når vi sammen med vores kunder sammensætter en jakke.

Man kan f.eks. selv beslutte om jakken skal lukkes med hægter, lynlås eller trykknapper. For nogen kan det virke som en overflødig beslutning, men i virkeligheden har vi alle en holdning til, hvad der er mest funktionelt for os selv i vores hverdag og om man hver især vurderer en lukning på en jakke ud fra funktion eller æstetik.

Som kunde hos os kan man være med til at vælge farve, kvalitet, ærmelængde, om det skal være med eller uden krave, brodering osv. Man indtaster sine mål online eller vælger en standard størrelse, og 3-4 uger efter har man sin drømmepels, syet specielt til én selv.

Hvis man ønsker en personlig betjening kan man booke en tid med en af vores pelspartnere for lidt ekstra vejledning.