5 bæredygtige grunde til at vælge Furbazaar

pels fra Furbazaar

1: Laves på bestilling

Hos Furbazaar arbejder vi ud fra vores skræddersyet koncept, hvor pelsfrakkerne først bliver produceret, når kunden har aflagt ordre.

Hvorfor?

Pels er et yderst kostbart materiale. De materialer vi anvender for at fremstille en pelsjakke kræver visse ressourcer at producere. Samtidig vil vi gerne undgå at medvirke til overproduktion og dermed formindske ressource spild.

2: Personlige preferencer 

Vores kunder er en yderst vigtig del i designprocessen af deres pels. Processen starter før produktionen, hvor vi sammen udvælger detaljer og materiale, det gør vi for at inddrage kundens præcise behov og æstetiske præferencer.

Hvorfor?

Customization kan supporte pelsens levetid gennem kundetilfredshed og emotionel investering.

3: Omsyninger

Vi slår på at pelsfrakker skal kunne leve længere end hvad kunden kan, hvorfor vi også yder reparation, tilpasning og omsyning på pelsjakker af ældre dato.

Hvorfor?

Reparationer kan forlænge produktet livscyklus markant. Dette er både godt for vores økonomi, miljø samt ideologier. Hvis vi har arvet en pelsjakke knytter vi som mennesker ofte emotionelle bånd til produktet, og dette styrker heldigvis vores lyst til at passe godt på produktet.

4: Certificeret pels

Alle vores skind bliver købt hos Kopenhagen Fur auktionen i Glostrup. Det er der mange gode grunde til, men en af dem er, at Kopenhagen Fur ́s skind er WellFur certificeret og kvalitetsmærket.

Hvorfor?

Vi er stolte af de skind vi anvender, og vores kunder skal have mulighed for at se, hvor på skalen deres kvalitetskind ligger, og hvor deres skind kommer fra.

5: Ingen spild

I pelsbranchen har vi alle dage været opmærksomme på, ikke at have noget spild i vores produktioner. Det sørger vi blandt andet for ved korrekt mønsterplacering i fremstillingsprocessen, og ved at udnytte selv de mindste materiale scraps til andre formål, som blandet andet accessories etc.

Hvorfor?

Det gør vi selvfølgelig for at undgå materialespild. Vi har stor respekt for pels, som materiale og den bruger vi i alle dele af vores processer.


Læs mere omkring Kopenhagen Fur og mink her 
Eller om hvordan du plejer din pels her