Ægte pels er det rigtige valg

Ægte pels er et særdeles eksklusivt materiale, og mennesket har brugt det, som tøj og varmekilde helt tilbage til urtiden. Dette betyder, at pels er en af verdens ældste beklædningsgenstande. Materialet var eftertragtet og kostbart, hvorfor pels og pelshandel har været med til at skabe velstand og udvikling blandt befolkningen. Vikingerne byttede eksempelvis pels til guld og andre eksklusive varer, så selv i gamle dage var pels forbundet med en særlig luksus. Det var dog først i 1800-tallet man sådan for alvor begyndte at opdrætte pelsdyr. Det startede i Canada og Rusland, hvorefter det spredte sig til flere europæiske lande. I dag er Danmark centrum for den globale handel i pelsbranchen.

minkples fra furbazaar

I dag findes der mange alternativer til varmt overtøj. Pels er nødvendigvis ikke det eneste, der kan holde os varme i vinterens kolde måneder, men er der nu noget helt specielt over en ægte minkpels. Med en pelsjakke af minkskind, er du sikret en pels for livet. Din minkpels kan nemlig, med den rigtige pleje, holde i gennemsnit 50 år, hvorefter denne kan syes om, repareres og gøres mere nutidig.

Ægte pels betegnes i modsætning til tidens populære fast fashion, som slow fashion, hvorfor en pelsjakke er et cirkulært naturprodukt. Den kan derfor også forgå i naturen, hvis den graves ned, da den helt naturligt vil nedbrydes. Minkjakkens lange levetid danner endvidere grundlag for at ægte pels, er det rigtige valg. Vælger du en minkjakke sikres du et tidløst design, du kan style på mange måde, hvorfor den altid vil være moderne.

Pelsbranchen er baseret på god dyrevelfærd, og Danmark er de førende, når det kommer til produktion af pelsdyrskind. Minkene opdrættes på de mange minkfarme spredt rundt i landet. De danske minkavlere er desuden dem, der driver udviklingen i erhvervet på verdensplan. Produktion af minkpels varierer meget i takt med efterspørgslen deraf, her spiller faktorer som; vejrforhold, konjunktur og modetendenser ind.

Vores minkpelse er kvalitetsstemplet og certificerede, hvilke betyder at du trygt kan handle hos Furbazaar. God etik og dyrevelfærd er lig med en høj pelskvalitet. Vi køber vores minkskind gennem Kopenhagen Fur, der selvfølgelig følger den internationale pelsbranches ambitiøse certificering – og dyrevelfærdsprogram, hvilket sikre at minkpelsen er i høj og ensartet kvalitet.